Monday, February 3, 2014

Felt on Stick : Love Bubble Speech



Assalamualaikum. :)
Kali ini nak update tentang bubble speech on stick yang Mas buat.  
Bubble speech nih macam comel pulak bila di buat menggunakan kain felt yang berwarna warni. Menjadi trend sekarang especially di wedding ceremony untuk bergambar dengan bubble speech nih. So Mas pun try lah buat.. Sesuai jugak untuk diberikan sebagai hadiah bersama hadiah lain seperti jambangan bunga atau coklat atau teddy bear atau boleh juga dijadikan hiasan. 


Di bawah nih ada dua design of Bubble Speech : Felt on Stick yang Mas dah buat. :)





Dah nama pun bubble speech, mestilah ada kata-kata. So, express your words in this cute form of felt craft. 
Kalau ada yang berkenan, boleh la pm mas di facebook atau terus ke page The Little Ribbon dan pm Mas kat sana.

You can request your own words or design of bubble speech Felt on Stick ni. Insyallah, permintaan anda akan dipenuhi. Harga based on design. 

Example for Love Bubble Speech di atas yang berukuran 5 x 5 cm dengan design yang sangat simple berharga hanya RM 5. Buy more, discount more. :) 






Sekian, Assalamualaikum. :)



mastura atiqah dah habes membebel.. thanks sudi baca. :)

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete