Wednesday, April 11, 2012

Pemenang Give away The Little Ribbon...! serius. :)




Assalamualaikum
hari nih betul2 saya nak umumkan pemenang Giveaway The Little Ribbon..
minta maaf lah lambat dari hari yang dijanjikan...
ini pun baru sampai dari Johor.
belum panas lagi punggung nih duduk, terus update, takut ada yang marah..
Maaf ya...

Ok,Ok.. Get ready....!
Pemenangnya ialah......... jeng jeng jeng...

Pertama :


Kedua :

5 pemenang hadiah saguhati:

ok, itulah pemenang nya ya...
harap anda yang menang nih, cepat2 inbox saya nama penuh dan alamat anda.
maka hadiah pun akan cepat-cepat sampai.
Tahniah kepada yang menang.
:)

Yang kurang bernasib baik, sila cuba lagi...
insyallah akan ada lagi give away atau contest di masa hadapan :)
Assalamualaikum...


mastura atiqah dah habes membebel.. thanks sudi baca. :)

8 comments:

  1. Alhamdulillah menang saguhati...

    Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com).

    Terima kasih dan tahniah juga buat para pemenang.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, menang :) Terima kasih akak.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah,rezeki k.atie dlm bulan April ni.Terima kasih kpd penganjur ya...:D

    ReplyDelete
  4. K.atie dah htr detail kat FB ya....(ID FB:kak yang)

    ReplyDelete
  5. terima kasih :) tak sangka menang tempat pertama :D

    saya dah sent detail kat fanpage. :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah menang jgk hadiah saguhati :) detail da hantar kat fanpage litle ribbon :) congrats all winner

    ReplyDelete